Doetinchem

Anneleen Visser

Keppelseweg 26, 7001 CG Doetinchem

Naam Dietist:

Anneleen Visser

06-52654267

Ik ben werkzaam in :

Keppelseweg 26

7001 CG

Doetinchem

Anneleen Visser

Ik ben Anneleen Visser uit Doetinchem. Na de HAVO heb ik vier jaar de opleiding Voeding & Diëtetiek gevolgd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.  In juni 2012 ben ik daar succesvol afgestudeerd als Diëtist en Voedingsdeskundige. Als diëtist ben ik allround opgeleid en kunt u voor alle voedingsgerelateerde problematiek bij mij terecht. In oktober 2012 ben ik gestart met een zelfstandige diëtistenpraktijk in Doetinchem.
Ik heb veel ervaring in het begeleiden van mensen met  gezondheidsproblemen als;

  • Overgewicht/Obesitas,
  • Welvaartsziekten als; Diabetes mellitus/ Hypercholesterolemie/ /hypertensie,
  • Maag- darm en lever problematiek,
  • en Ondervoeding.

Daarnaast ben ik gespecialiseerd in het behandelen van kinderen met overgewicht/obesitas, ondergewicht, allergie, eetproblemen, autisme en downsyndroom.
Ik groepsvoorlichting  aan kinderen, tieners en volwassenen over verschillende onderwerpen, al dan niet in combinatie met sporten/fysiotherapie.
‘Het is een uitdaging om mensen te begeleiden en te motiveren in het aanpassen en veranderen van hun eetpatroon. Voeding en gezondheid staan dicht bij elkaar’.

michelle
Author: michelle

envelope-ohomedribbble linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram