Twello

Astrid van Tongeren

Dorpsstraat 15, 7391 DC Twello

Naam Dietist:

Astrid van Tongeren

0571-272850

Ik ben werkzaam in :

Astrid van Tongeren

Vanaf 2009 ben ik werkzaam in mijn eigen voedingsadvies praktijk waarbij vanaf het begin ik al gewerkt heb met koolhydraat arme voeding en het ketogene dieet. Dat werkt goed,  maar ik zag ook dat het voor veel mensen lastig is het gewichtsverlies te behouden ondanks dat ze goed weten wat ze zouden moeten doen… Wat gebeurt er op die momenten dat er gegeten wordt, terwijl er geen echte honger meer is? Waar honger je dan naar? ? Ik ben me gaan verdiepen in het eetgedrag, emotie-eten, stress eten, eetstoornissen en kan mensen helpen dit te onderzoeken en zo samen handvaten te vinden om het eetgedrag te veranderen zodat je weer voelt dat je een keuze hebt en niet meer meegezogen wordt in dat eetmoment. En zo kunt bereiken wat je werkelijk wilt. Bewust worden van wat je doet en zodra je je er bewust van bent kun je het ook daadwerkelijk gaan veranderen. Wat een verademing!

Een andere specialisatie is PCOS of PCO-Syndroom. Mijn doel is meer ‘awareness’ te krijgen voor PCOS,  voeding en overgewicht. Door de PCOS kan je meer last hebben van snaai drang en misschien wel van eetbuien. Met het begrijpen wat dit syndroom met je doet, je bewust worden wat het met jóu doet en daardoor meer inzicht verkrijgen wat jíj nodig hebt om de klachten te doen afnemen en gemakkelijker met je klachten om te kunnen gaan.

michelle
Author: michelle

envelope-ohomedribbble linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram