Hengelo

Caran Somsen

Weldamstraat 2, 7557 KG Hengelo

Naam Dietist:

Caran Somsen

074-2426438

Ik ben werkzaam in :

Caran Somsen

Praktijk In Balans is sinds 2000 actief op het gebied van voeding, leefstijl en bewustwording.
De diëtist helpt jou jouw doel te bereiken.
Je kunt terecht voor individuele dieetbegeleiding, groepsdieetbegeleiding, workshops over voeding en gedrag en intensieve trajecten. Daarnaast geven wij voedingsvoorlichting op maat voor organisaties en verenigingen.
Specialisaties van de praktijk: emotie eten, overgewicht, ondergewicht, eetproblemen, prikkelbare darmsyndroom, sportvoeding en voedselovergevoeligheid. Bewustwording van voeding en leefstijl in de meest brede zin. De mens als geheel en niet alleen de klacht of ziekte. Het gaat om jou als mens en wat jij nodig hebt. Daarom kiezen wij voor een holistische visie. Lichaam en geest in balans.

Visie
Het eetgedrag kan niet los gezien worden van jou als individu. Het eetgedrag wordt beïnvloed door verschillende factoren. Denk bijvoorbeeld aan belemmerende overtuigingen, emoties, omgeving, gewoonten, ziektes en aandoeningen. Door een compleet beeld te vormen van jou als mens wordt, afhankelijk van de hulpvraag, diagnose en doelstelling, een persoonlijk plan opgesteld. Bewustwording van je eigen (eet)gedrag is van groot belang.
Om dit te bereiken kan geadviseerd worden om bijvoorbeeld een eetdagboek bij te houden. Wij zijn gespecialiseerd in het veranderen van (eet)gedrag zodat het probleem bij de wortel wordt aangepakt. Een dieet volgen is geen kunst. Het is een tijdelijk verhaal. Het is juist de uitdaging om een geslaagd recept te vinden wat jij nodig hebt zodat jij jouw doelen gaat bereiken én behouden. Dit bieden wij aan in de vorm van een complete behandeling inclusief nazorgtraject. Dit wordt individueel met jou afgestemd.
Het gaat om verandering van leefstijl, bewuste keuzes maken ten aanzien van voeding, beweging, gedrag en bewustwording. Met als resultaat dat je het gevoel hebt zelf invloed uit te oefenen op jouw leefstijl door keuzes die je zélf maakt in plaats van opgelegde adviezen. Op deze manier ontstaat een persoonlijk advies. Durf jij deze reis met jezelf aan? Lekker eten en werken aan jouw doel kan echt samen! Lichaam en geest in balans.

michelle
Author: michelle

envelope-ohomedribbble linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram