Nuenen

Carin Bors

Hongarije 6, 5673 PR Nuenen

Naam Dietist:

Carin Bors

040-2840313

Ik ben werkzaam in :

Carin Bors

Advies voor jou met een bredere kijk op voeding & gezondheid!

We leven in een bizarre tijd waarin het TOP prioriteit is geworden om goed voor onszelf te zorgen en elkaar te steunen. Wil jij weten wat voeding voor jouw gezondheid en fitheid kan betekenen? Ik help je graag opweg! Mijn 30 jaar praktijkervaring als diëtist in het geven van persoonlijke voeding- en dieetadviezen in Nuenen zet ik met plezier in voor jou. Door mijn (hbo)studies in zowel het regulier als het complementair circuit, heb ik een heel uitgebreide en bredere kijk gekregen op voeding en gezondheid. We gaan daarom niet alleen bezig zijn met symptoombestrijding, maar vooral ook samen op zoek naar de oorzaak! 

Daarbij krijg jij bovendien de nieuwste wetenschappelijke informatie, die je inzicht geeft en maakt dat je weer kunt zien en voelen wat bij jou hoort: lekker fit zijn en misschien wel zonder medicatie!

Sta jij open voor verandering en een (h)eerlijk persoonlijk voedingsadvies? Samen bekijken we wat het beste past bij jou.

Bel of mail naar [email protected] voor een corona-proof afspraak. Graag help ik je verder!

michelle
Author: michelle

envelope-ohomedribbble linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram