Leidschendam-Voorburg

Caroline de Smit

Vlietweg 14, 2266KA Leidschendam- Voorburg

Naam Dietist:

Caroline de Smit

06-10187245

Ik ben werkzaam in :

Vlietweg 14

2266 KA

Leidschendam-Voorburg

Caroline de Smit

Mijn naam is Caroline de Smit, ik heb de HBO-opleiding Voeding en Diëtetiek afgerond in 2006. Mijn carrière ben ik begonnen in Medisch Centrum Haaglanden als klinisch- en poliklinisch diëtist; daarna heb ik lange tijd bij thuiszorgorganisatie Marente als diëtist gewerkt. In 2012 heb ik het roer omgegooid en ben ik als zelfstandig diëtist begonnen met mijn eigen diëtistenpraktijk!

Als diëtist ben ik van mening, dat een gezonder eet- en beweegpatroon voor iedereen mogelijk is, mits er rekening wordt gehouden met iemands persoonlijke situatie, smaakvoorkeur en achtergrond. Ik verdiep me daarom in de psychologische kant van het eetgedrag.

Daarnaast volg ik regelmatig bij- en nascholingen om op de hoogte te blijven van de laatste wetenschappelijke feiten omtrent voeding en gezondheid. Mijn specialismen zijn; overgewicht bij kinderen en volwassenen, ondergewicht en ondervoeding, COPD, diabetes mellitus, hoge bloeddruk en cholesterol, maag- en darmklachten, en het FODMAP-dieet. 

michelle
Author: michelle

envelope-ohomedribbble linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram