Den Haag

Chantal Zou

Regentesselaan 277, 2562 EB Den Haag

Naam Dietist:

Chantal Zou

06-39492824

Ik ben werkzaam in :

Chantal Zou

Mijn naam is Chantal Zou, oprichtster van Diëtistenpraktijk Chantal Zou. Ik ben afgestudeerd aan de Haagse Hogeschool opleiding Voeding en Diëtetiek. Na het behalen van diploma mag ik de beschermde titel Diëtist dragen.

Ongeveer 50% van de Nederlanders heeft overgewicht, een risicofactor voor verschillende chronische ziektes. Uit vele wetenschappelijke onderzoeken blijkt dat er veel chronische ziektes door onze dagelijkse voeding worden veroorzaakt. Daarnaast tonen ook verschillende onderzoeken aan dat voeding een belangrijke rol kan spelen om de trend in de gezondheidszorg te doorbreken.

Mijn beroep als diëtist behoort tot de paramedische beroepen. Ik ben gespecialiseerd op het gebied van voeding in relatie tot ziektes en daarnaast geef ik adviezen over gezondheid, leefstijl en beweging.

In mijn puberteit had ik zelf een gewichtsprobleem. Ik was veel zwaarder dan ik nu ben (BMI 30). Ik ben mijn eetgewoontes gaan veranderen en meer gaan bewegen. Het was mij gelukt om de overtollige kilo’s kwijt te raken. Het is één van de redenen dat ik later de opleiding Voeding en Diëtetiek ben gaan studeren. Ik wil meer mensen helpen met voeding gerelateerde problemen.

Ik ben niet alleen een diëtiste, ik ben dus ook een ervaringsdeskundige!

Met juiste begeleiding en individuele voedingsadviezen ga ik u helpen zodat u zich weer lekker vitaal, fit en mooi gaat voelen!

Iedere individu is uniek. U kunt hier terecht voor een persoonlijke voeding- en dieetadvies die volledig op uw situatie en wensen wordt afgestemd.

Het gaat niet om wat u eet, het gaat om wat u weet en denkt!

michelle
Author: michelle

envelope-ohomedribbble linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram