Wageningen

Maartje Cuppen

Floralaan 77, 6708 EH Wageningen

Naam Dietist:

Maartje Cuppen

085-0211627

Ik ben werkzaam in :

Floralaan 77

6708eh

Wageningen

Maartje Cuppen

Voor velen is eten iets vanzelfsprekends, je hoeft niet na te denken over wat je eet. Maar in sommige gevallen moet of wil iemand zijn voedingspatroon veranderen. Door een dieet kan iemand vaak niet meer alles eten. Mijn doel is om, in samenwerking met jou, een gezond voedingspatroon samen te stellen waarin ook ruimte is voor jouw specifieke wensen. Ik geef advies, ondersteun en coach. Kortom ik zorg voor een praktische vertaling van de technische dieetadviezen naar een lekker en uitvoerbaar voedingspatroon.

Naast voeding vind ik leefstijl een belangrijk aspect om onder de loep te nemen. In de meeste gevallen is het veranderen van de voeding alleen niet voldoende. Alle aspecten rondom een gezonde leefstijl, zoals beweging en ontspanning, zullen dan ook uitgebreid aan bod komen. Ik vind het een uitdaging om je te begeleiden bij het maken van alle veranderingen, het tackelen van knelpunten en het stap voor stap toewerken naar de juiste balans. Ik bied laagdrempelige, betrokken en professionele hulp waarbij het belang van jou als cliënt voorop staat.

janvanherp
Author: janvanherp

envelope-ohomedribbble linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram