Rijkevoort

Dianne van Duijnhoven

Papenvoortsedijk 7a, 5447 NG Rijkevoort

Naam Dietist:

Dianne van Duijnhoven

0485-213899

Ik ben werkzaam in :

Papenvoortsedijk 7a

5447 NG

Rijkevoort

Dianne van Duijnhoven

Uw eetpatroon aanpassen, het klinkt zo simpel. Of u nu bent verwezen door de huisarts of op eigen initiatief. Eten is overal en we hebben het dagelijks nodig. Dit betekent dat we steeds keuzes moeten maken (welke boter kan ik het beste kiezen, hoeveel moet ik op een dag eten, welke producten zijn gezonder voor me, wanneer neem ik iets lekkers). Er is veel te lezen over voeding en er zijn veel verschillende meningen. Uit ervaring weet ik dat mensen vaak niet weten waar ze moeten beginnen.

Als diëtist help ik u graag op weg. Voor een persoonlijk voedingsadvies ga ik uit van uw eigen leef- en eetpatroon. Of het nu gaat om het bereiken van uw streefgewicht of verbeteren van uw bloedwaarden: voeding is maatwerk. Graag help ik u hierbij. U bent van harte welkom in mijn praktijk.

michelle
Author: michelle

envelope-ohomedribbble linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram