Zoetermeer

Sofie Tetteroo

Kentgensplein 26, 2717 HS Zoetermeer

Naam Dietist:

Sofie Tetteroo

06-24422585

Ik ben werkzaam in :

Kentgensplein 26

2717 HS

Zoetermeer

Sofie Tetteroo

Begin 2017 ben ik afgestudeerd als diëtiste aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik heb altijd een fascinatie gehad voor gezonde voeding en koken en vind het leuk om dit met mensen te delen. Nu voeding de laatste jaren zo in de aandacht is gekomen kan ik me voorstellen dat het voor vele lastig is te bepalen wat gezond is en wat niet. Ik help de cliënt graag weer de bomen door het bos te zien met adviezen die makkelijk toepasbaar zijn in het dagelijks leven. Samen met de cliënt een gezonde levensstijl creëren en volhouden is een hele leuke uitdaging!

Locatie: Gezondheidscentrum Buytenwegh
Kentgensplein 26
2717 HS Zoetermeer

Locatie: Gezondheidscentrum Meerzicht
Uiterwaard 3
2716 VA Zoetermeer

Locatie: Gezondheidscentrum De Watertoren
Nathaliegang 63
2719 CP Zoetermeer

janvanherp
Author: janvanherp

envelope-ohomedribbble linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram