Zwijndrecht

Diëtist Denyse Duijvelaar

Westelijke Parallelweg 50, 3331 EW Zwijndrecht

Naam Dietist:

Denyse Duijvelaar

Ik ben werkzaam in :

Westelijke Parallelweg 50

3331 EW

Zwijndrecht

Diëtist Denyse Duijvelaar

Voor mij als diëtist is het belangrijk om mensen te helpen met hun problemen rondom voeding op een passende manier. Omdat dat per persoon erg kan verschillen hecht ik er veel waarde aan om met aandacht mijn gesprekken te voeren en adviezen te schrijven, zodat iedereen een persoonlijk advies krijgt.

In het Kwaliteitsregister Paramedici (KP) heb ik de status kwaliteitsgeregistreerd. Daarnaast ben ik aangesloten bij zorggroep ZGWA en lid van de Diëtisten Coöperatie Nederland (DCN).
Mijn grootste kracht als diëtist is inlevingsvermogen en op een creatieve manier oplossingsgericht zijn.

De doelgroepen/indicaties die ik met name behandel zijn: mensen met maag-darmklachten, FODMAP dieet, sporters, (voor)traject bariatrie, koolhydraatarme voeding, overgewicht, burn-out, hooikoorts, DM type 2, hoog cholesterol, ondergewicht en hoge bloeddruk

envelope-ohomedribbble linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram