Winterswijk

Bianca Jansen

Jasmijnlaan 265, 7101 ZM Winterswijk

Naam Dietist:

Bianca Jansen

06-38750647

Ik ben werkzaam in :

Jasmijnlaan 265

7101 ZM

Winterswijk

Bianca Jansen

Mijn naam is Bianca Jansen en in 2018 ben ik afgestudeerd als diëtist aan de Hanzehogeschool in Groningen. Tijdens de opleiding Voeding & Diëtetiek dacht ik al na over het opzetten van een eigen praktijk en nu heb ik, na mijn verhuizing naar Winterswijk, deze stap gezet.

Tijdens de opleiding heb ik stage gelopen bij een eerstelijns diëtistenpraktijk, dit vond ik ontzettend leuk en tijdens deze stage begon het steeds meer te kriebelen om als diëtist aan het werk te gaan. Het leuke aan mijn beroep vind ik de combinatie van voeding met de verschillende ziektebeelden. Ik vind het heel interessant om te zien dat voeding een groot effect heeft op de gezondheid en dat iemand zich zo snel beter kan voelen met soms slechts kleine aanpassingen in het voedingspatroon. Ook vind ik het erg leuk dat er zo veel verschillende doelgroepen voorbij komen in een diëtistenpraktijk: van jong tot oud en van heel stil tot heel spraakzaam. Dit zorgt ervoor dat het gesprek met de cliënt alle kanten op kan gaan en dat maakt het werk uitdagend.

In mijn vrije tijd vind ik het heel leuk om uitgebreid te koken en nieuwe dingen op dit gebied uit te proberen. In mijn blog zal ik dan ook zo nu en dan nieuwe recepten met jullie delen. 

janvanherp
Author: janvanherp

envelope-ohomedribbble