Dronten

Adriette Felix-Topper

De Helling 15, 8251GH Dronten

Naam Dietist:

Adriette Felix-Topper

064-1756470

Ik ben werkzaam in :

Adriette Felix-Topper

Mijn naam is Adriëtte Felix-Topper, ik ben getrouwd en ben moeder van twee tienerdochters. Ik ben opgegroeid als boerendochter op een akkerbouwbedrijf nabij Dronten en ben al vanaf kinds af aan geïnteresseerd in voeding en gezondheid. Toen ik in 2012 de kans kreeg om mij te laten omscholen tot diëtist heb ik dit dan ook met beide handen aangepakt. Ik heb van september 2012 tot juli 2016 naast het zorgen voor mijn gezin de deeltijdopleiding Voeding & Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool gevolgd. Door verschillende levenslessen ben ik veel ervaringen rijker geworden en kan ik me goed in andere situaties inleven. Het vinden van een persoonlijke balans tussen voeding, beweging en ontspanning vind ik een belangrijk item. 

Want wie balans weet te brengen in voeding, beweging en ontspanning zit meestal ook lekker in zijn vel: letterlijk én figuurlijk.

Naast mijn werk haal ik veel voldoening uit lekker koken en bakken, loop ik regelmatig hard, lees ik graag een boek of ben ik aan het werk in mijn eigen moestuin. Om op de hoogte te blijven van de laatste inzichten en ontwikkelingen volg ik regelmatig cursussen en opleidingen. 

Praktijkadressen:

'Parkstaete'
De Helling 15 te Dronten-Centrum

Gezondheidscentrum 'Beursplein'
Beursplein 9 te Dronten-West

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag:  09:00 - 18:00 uur
Maandagavond:           18:30 - 21:00 uur   
Woensdagavond:         18:30 - 21:00 uur

*uitsluitend op afspraak, locatie in overleg.

janvanherp
Author: janvanherp

envelope-ohomedribbble