Hellevoetsluis

Dorsa Sadeghianpour

Vliet 2, 3224 HE Hellevoetsluis

Naam Dietist:

Dorsa Sadeghianpour

06-33385054

Ik ben werkzaam in :

Dorsa Sadeghianpour

U kunt bij mij terecht voor deskundig en betrouwbaar voedingsadvies passend bij uw leefsituatie en eetcultuur.

In 2013 ben ik als diëtist afgestudeerd aan de Haagse Hogeschool.

Als student voeding en diëtetiek worstelde ik met overgewicht. Door mijn eigen ervaring en natuurlijk mijn opleiding kon ik mijn opgedane kennis omzetten naar de praktijk. Hierdoor heb ik mijn streefgewicht weten te bereiken met een koolhydraatbeperkte leefstijl. Ik ben nog steeds enthousiast over deze methode en niet alleen bij overgewicht!

Gezien mijn grote passie voor de de alternatieve geneeswijzen heb ik me gespecialiseerd in orthomoleculaire geneeskunde. Deze therapie streeft ernaar om voor de lichaamscellen een optimale concentratie voedingsstoffen, vitamines en mineralen te realiseren. Daarnaast heb ik de opleiding; “het FODMaP arme dieet” en opleiding tot Trainer Hormoonfactor volbracht. 

Vanwege mijn Perzische/Iraanse achtergrond en ook door de Nederlandse samenleving met meer dan 177 verschillende nationaliteiten, ben ik geïnteresseerd in de verschillende eetculturen.

Ik vind het ontzettend fijn en dankbaar werk om met de cliënt een band op te bouwen, samen naar oplossingen te zoeken en bij te kunnen dragen aan herstel, verbetering of behoud van kwaliteit van leven. Samen gaan we op zoek naar de geschikte voeding en aanpassingen om uw klachten te behandelen en de oorzaak hiervan aan te pakken


Ik kijk ernaar uit om u te ontmoeten op het spreekuur.

michelle
Author: michelle

envelope-ohomedribbble linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram