Tiel

Evelien van der Sangen

Dodewaardlaan 5-16, 4006 EA Tiel

Naam Dietist:

Evelien van der Sangen

0344 - 631731

Ik ben werkzaam in :

Evelien van der Sangen

Mijn naam is Evelien van der Sangen. Na een aantal jaren werkzaam in de gehandicaptenzorg ben ik mijn dromen achterna gegaan en heb ik gekozen voor een studie richting voeding en diëtetiek. Ik ben in 2018 afgestudeerd aan de Haagse Hogeschool voor Voeding en Diëtetiek. Na mijn studie heb ik mij voornamelijk beziggehouden met voeding in de gehandicaptenzorg. Sinds februari 2019 ben ik werkzaam bij diëtistenpraktijk Becks & Havers. 

Evelien houdt spreekuur in het van der Valk hotel (van der Valk vitaal) in Tiel en in het Eerstelijns Centrum Tiel aan de Dodewaardlaan 5.

Gezonde voedingsmiddelen die een bijdrage leveren aan je gezondheid staan bij mij hoog in het vaandel. Als diëtiste vind ik het belangrijk om kwaliteit te leveren in de breedste zin van het woord. Als persoon kan ik mij omschrijven als een loyale teamplayer met oog voor detail. Ook werken onder druk is voor mij geen probleem. Gedurende mijn werk in de zorgsector heb ik geleerd geduldig te zijn, waarbij mijn flexibele instelling in de omgang goed van pas is gekomen.

Evelien houdt spreekuur in het van der Valk hotel (van der Valk vitaal) in Tiel en in het Eerstelijns Centrum Tiel aan de Dodewaardlaan 5

janvanherp
Author: janvanherp

envelope-ohomedribbble