Hattem

Jan-Henk Slotman

Hoopjesweg 2B, 8051 DB Hattem

Naam Dietist:

Jan-Henk Slotman

038-4440680

Ik ben werkzaam in :

Jan-Henk Slotman

Mijn naam is Jan-Henk Slotman. Met ruim 9 jaar praktijkervaring ben ik jóuw expert op het gebied van (sport)voeding en gezondheid. Ik heb veel kennis en praktijkervaring op het gebied van voeding en gezondheid bij (jong)volwassen,

In de periode dat ik nu als (sport)diëtist werk, zag ik allerlei hulpvragen voorbij komen op het gebied van voeding en gezondheid. Mijn interesse gaat steeds meer naar (jong)volwassenen begeleiden op het gebied van:

  • voeding bij (top)sport, vooral op het gebied van atletiek, zwemmen, schaatsen en fietsen
  • voeding bij maag- en darmklachten, vooral prikkelbare darm syndroom, collitis ulcerose, ziekte van crohn en voedselallergieën en -intoleranties
  • voeding bij diabetes en hart- en vaataandoeningen, vooral diabetes type 2 en hoge cholesterol
  • voeding bij over- en ondergewicht
  • voeding bij kanker

Om mijn kennis up to date te houden op deze gebieden, ben ik aangesloten bij verschillende netwerken en laat ik mij telkens weer bijscholen.

michelle
Author: michelle

envelope-ohomedribbble linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram