Voorburg

Luanca Hordijk

Savallelaan 2, 2273 JX Voorburg

Naam Dietist:

Luanca Horkijk

06 41808070

Ik ben werkzaam in :

Luanca Hordijk

Ik ben Luanca Hordijk uit Voorburg. Eind 1998 heb ik de vierjarige opleiding Voeding & Diëtetiek gevolgd aan de Hogeschool van Den Haag afgerond. Na mijn opleiding heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van zuigelingen en peutervoeding bij Nutricia.
Na een paar fijne jaren, kreeg ik toch heimwee naar het vak en wilde ik als diëtist aan de slag. In 2006 besloot ik om het roer om te gooien en mijn eigen praktijk op te zetten. Al weer dertien jaar begeleid ik met veel plezier dagelijks mensen met diverse gezondheidsproblemen en ben ik blij met mijn keuze toen. Ik zorg dat ik voortdurend bijscholing geniet om de laatste ontwikkelingen in te zetten in mijn praktijk en kies voor een persoonlijk aanpak.

janvanherp
Author: janvanherp

envelope-ohomedribbble linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram