Leerdam

Lucile van Hattem

Meesplein 5, 4142AZ Leerdam

Naam Dietist:

Lucile van Hattem

06-22684747

Ik ben werkzaam in :

Lucile van Hattem

In 1985 ben ik afgestudeerd als diëtist. Daarna heb ik tot 2008 als diëtist in een thuiszorginstelling gewerkt.

Sinds 2008 heb ik een eigen praktijk. Doordat ik in Gezondheidscentra en bij Huisartsen in de praktijk werk, zijn de lijnen kort. Het samenwerken met andere disciplines in deze setting zorgt voor een integrale zorg waardoor ik een passende begeleiding kan bieden.

Gaande weg raakte ik geïnteresseerd in achterliggende factoren die het gedrag van mensen ten aanzien van hun eetpatroon/eetgewoonten kunnen beïnvloeden. Daarom heb ik, tijdens mijn werk als diëtist een opleiding gevolgd om meer inzicht te krijgen in de psychologie hiervan:  welke rollen vervullen wij allemaal in het dagelijks leven. En welke gedachten, gevoelens en verlangens, spelen een rol in hoe we ons gedragen.

Praktijkadressen:

  • ’Poort van West’ Meesplein 5, Leerdam
  •  Gezondheidscentrum Leerdam Centrum-Oost
     
    Lingesteynplantsoen 2b, Leerdam
  •  HAP ’De Wiel’ Hof van Leerbroek 3, Leerbroek
  •  HAP ’De Wiel’ Noorderwoerd 18, Schoonrewoerd
michelle
Author: michelle

envelope-ohomedribbble linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram