Haaksbergen

Maaike Aarnink

Bouwmeester 8D, 7481 LP Haaksbergen

Naam Dietist:

Maaike Aarnink

06-23197955

Ik ben werkzaam in :

Bouwmeester 8D

7481 LP

Haaksbergen

Maaike Aarnink

Mijn naam is Maaike Aarnink, diëtist, leefstijlcoach en eigenaar van de praktijk. Ik woon in Hengevelde met mijn vriend en dochters. Na de middelbare school heb ik eerst de opleiding Sociaal Pedagogisch Werk afgerond, waarna ik bijna 3 jaar in de kinderopvang heb gewerkt. Door mijn passie voor voeding en gezondheid ben ik Voeding en Diëtetiek gaan studeren in Nijmegen. Na het afronden van deze 4-jarige opleiding in 2014 ben ik aan de slag gegaan bij de Zuivelhoeve en heb ik twee jaar in een gezondheidscentrum in Apeldoorn gewerkt. Sinds juni 2016 heb ik mijn eigen praktijk in Haaksbergen. 

Bij het verstrekken van adviezen wordt er rekening gehouden met uw persoonlijke wensen en behoeften. Ieder advies wordt individueel opgesteld. Naast diëtist zijn wij leefstijlcoach. Wil je je leefstijl verbeteren? Dan zijn wij van mening dat naast voeding andere leefstijlfactoren ook een belangrijke rol spelen, zoals beweging, stressmanagement, (nacht)rust en ontspanning.

michelle
Author: michelle

envelope-ohomedribbble linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram