Wijchen

Maria Sahakian

’t Slotje 7, 6603 JC Wijchen

Naam Dietist:

Maria Sahakian

06- 57997944

Ik ben werkzaam in :

Maria Sahakian

Noer betekent granaatappel in het Armeens. De granaatappel is één van de gezondste vruchten die er zijn. Daarnaast staat de vrucht voor gezondheid, kracht en vruchtbaarheid. Granaatappel is het favoriete fruit van Maria.

Diëtiste
Maria Sahakian, eigenaar en oprichtster van Diëtistenpraktijk Noer

“Gezondheid heeft sinds mijn jeugd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Opgegroeid in een familie met meerdere artsen heb ik echter gekozen voor de voedingssector binnen de gezondheid. Nadat ik mijn hbo-diploma Voeding & Diëtetiek heb gehaald, ben ik sinds 2009 een erkend diëtiste.”

“Mijn beroep is mijn passie en dit wil ik graag overbrengen aan al mijn cliënten. Door meerdere jaren werkervaring en een aantal post hbo-cursussen, waaronder de cursus Cognitieve gedragstherapie, ben ik in staat om al je vragen over voeding en gezondheid te beantwoorden. Afhankelijk van je ziektebeeld, wensen en behoeften wordt er een persoonlijk behandelplan samengesteld. Dit zorgt ervoor dat je gedurende het hele behandeltraject gemotiveerd blijft en uiteindelijk blijvend van gedrag verandert en doelen kan behalen.”

michelle
Author: michelle

envelope-ohomedribbble linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram