Amersfoort

Marieke Lebbink

Ruimtevaart 54, 3824MX Amersfoort

Naam Dietist:

Marieke Lebbink

06-36331329

Ik ben werkzaam in :

Marieke Lebbink

Op zoek naar balans in buik en brein

Een fit gevoel, dat willen we allemaal wel. Een voorwaarde is een goede balans in buik en brein. Voeding en leefstijl  spelen daarbij de hoofdrol.  Maar wat goed is voor de één hoeft niet goed te zijn voor de ander. Wat past nou bij jou of jouw cliënt?  Al die diëten,  van koolhydraatbeperkt, fodmap tot paleo helpen, soms tijdelijk of soms helemaal niet. Kortom: als leek, maar ook als professional zie je vaak door de bomen het bos niet meer.

Lichaam en geest hebben dagelijks  een portie natuurlijke gezonde voeding, rust en beweging nodig. Maar wat, hoeveel, in welke verhouding en op welke manier hangt o.a. af van de bouw, leeftijd, klachten, fase van het herstelproces etc. Daar moet je dus rekening mee houden in de ontdekkingstocht naar wat goed is voor jou of jouw cliënt.

Met mijn brede visie, kennis, inzichten en ervaring kan ik hulp en begeleiding bieden, middels individuele consulten, workshops, educatie en het ondersteunen van andere professionals (op voedingsgebied).

De gezondheid begint in de darm. De focus ligt daarom op herstel van een normale darmwerking d.m.v. voeding en leefstijl.

Ik maak gebruik van inzichten uit de reguliere Westerse geneeskunde, maar ook uit de orthomoleculaire, natuurgeneeskundige en Oosterse visies.

Mijn missie is het delen van mijn kennis, inzichten en het aanbieden van ‘tools’ en begeleiding en educatie aan individuele cliënten en andere hulpverleners.

Mijn drijfveer is het zelfherstellend vermogen van mijn medemens te ondersteunen. Een voorwaarde om balans (terug) te vinden.

michelle
Author: michelle

envelope-ohomedribbble