Vleuten

Marjolijn Hut

Wetering 1, 3451 BN Vleuten

Naam Dietist:

Marjolijn Hut

06-20880596

Ik ben werkzaam in :

Marjolijn Hut

k ben Marjolijn Hut - Vullings, diëtist en eigenaresse bij Alwes. Aangezien ik gemakkelijk contact maak met mensen, kreeg ik al vaker de suggestie dat ik hier mijn beroep van kon maken. Praktisch ingesteld als ik ben, wilde ik niet alleen een gezellig praatje maken, maar mensen ook helpen een doel te halen wat hun gezondheid ten goede zou komen. De opleiding Voeding&Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool was voor mij de perfecte keuze om dit alles te combineren.

Tijdens mijn opleiding heb ik veel geleerd over voeding en de invloed daarvan op ons lichaam en gedrag. En ook daarna ben ik me blijven verdiepen door middel van studie, boeken en webinars waarbij obesitas en darmproblemen mijn interesse hebben. Hierbij staat langdurige gedragsverandering centraal. Tenslotte kan ik wel veel willen en denken, maar u, als mijn cliënt, zult zelf moeten bepalen wat voor u werkt en hoe u dit volhoudt. Mijn uitgangspunt hierbij is op een gelijkwaardige basis, door vertrouwen en positiviteit, samen te ontdekken waar uw mogelijkheden en wensen liggen om een doel te bereiken. Tenzij vanwege een ziekte een eetpatroon snel moet veranderen, leer ik mensen liever om hun eigen eetpatroon en gewoontes te doorbreken. Dit kost meer tijd maar werkt op de lange termijn beter.

Mijn missie is:
Mensen bewust maken dat, om een gezonde leefstijl te bereiken of te houden, "gewoon" eten en bewegen beter werkt dan snelle of moeilijke oplossingen. En wat "gewoon" is, zal per persoon verschillen. Ik wil mensen door kleine aanpassingen in hun huidige eet- en beweeggewoontes, niet alleen een groter doel laten bereiken, maar dit ook op lange termijn vast laten houden. Daarbij staat positiviteit en realisme voorop.

michelle
Author: michelle

envelope-ohomedribbble