Den Haag

Mascha Bolhuis Diëtiste bij Amstelring

Anna Palauwnastraat 75a 2518 BC Den Haag

Naam Dietist:

Mascha Bolhuis

062-097-6470

Anna Palauwnastraat 75a

2518 BC

Den Haag

Mascha Bolhuis Diëtiste bij Amstelring

Mijn naam is Mascha Bolhuis. Sinds het afronden van mijn opleiding werk ik bij Amstelring. Als diëtist vind ik het zeer inspirerend en interessant hoe aanpassingen in de leefstijl kunnen bijdragen aan verbetering van de gezondheid. Dit zie ik vooral in de eerste lijn op mijn spreekuren in Amstelveen. Ik werk ook met ouderen in Het Hoge Heem, Uithoorn. Daarbij kijk ik vooral naar wat wél mogelijk is. Mijn mening is dat kleine aanpassingen in het eet- en bewegingspatroon zorgen voor een verandering in kwaliteit van leven van deze ouderen.

envelope-ohomedribbble linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram