Den Haag

Mascha Bolhuis Diëtiste Vie diëtisten

Laan van Meerdervoort 633, 2564 AB Den Haag

Naam Dietist:

Mascha Bolhuis

070-3960549

Ik ben werkzaam in :

Mascha Bolhuis Diëtiste Vie diëtisten

Mijn naam is Mascha Bolhuis en ik heb 20 jaar ervaring als diëtist, met vooral ouderen als speerpunt.

Werkzaam in Gezondheidscentrum Nieuw Rijswijk (maandag om de week 8.30 – 17:00) Huisartsenpraktijk Haagweg (maandag om de week van 8.30-17.00 uur) en Medisch centrum Van Vredenburchweg (donderdag van 8.30 – 17:00).

Als diëtist vind ik het zeer inspirerend en interessant hoe aanpassingen in de leefstijl kunnen bijdragen aan verbetering van de gezondheid. Mijn mening is dat kleine aanpassingen in het eet- en bewegingspatroon zorgen voor een verandering in kwaliteit van leven van deze ouderen.

janvanherp
Author: janvanherp

envelope-ohomedribbble