Losser

Merlin Aalberts

Gronausestraat 129, 7581 CE Losser

Naam Dietist:

Merlin Aalberts

06-24858001

Ik ben werkzaam in :

Gronausestraat 129

7581 CE

Losser

Merlin Aalberts

Ik ben Merlin Aalberts- Vollenbroek en sinds januari 2012 afgestudeerd als diëtist aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Tijdens mijn opleiding tot diëtist heb ik er altijd al van gedroomd om een eigen diëtistenpraktijk op te zetten.  Nadat ik werkervaring heb opgedaan binnen een thuiszorgorganisatie in Deventer leek het mij een mooi moment om deze droom waar te maken. 

Zelf ben ik altijd erg geïnteresseerd geweest in voeding en leefstijl. Goede voeding en leefstijl zorgen er voor dat je lekker in je vel zit en veel meer aan kan in het dagelijks leven.  Echter weet ik uit ervaring dat het niet meevalt om een goede balans te vinden tussen bewegen en eten.  Als de zon lekker schijnt is de keuze voor een hapje eten op het terras makkelijk gemaakt, dit in plaats van het geplande bezoek aan de sportschool.  

Als diëtist heb ik affiniteit met het begeleiden en behandelen van overgewicht waarbij blijvende gedragsverandering en gewichtsbehoud centraal staat, voeding bij maag/darmklachten (fodmap-beperkte dieet), voeding bij diabetes, voeding bij copd en voeding bij hart-vaatziekten.  In 2015 heb ik de opleiding voor kinderdiëtist afgerond en ben ik gespecialiseerd in het begeleiden van kinderen met overgewicht en ondergewicht of andere eetproblemen. In 2019 heb ik me gespecialiseerd in kritische eters en gebruik ik de methode van de kinderdieetcreatie.

michelle
Author: michelle

envelope-ohomedribbble linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram