Den Haag

Aafke Buitelaar

Treslonglaan 117 , 2548 RT Den Haag

Naam Dietist:

Aafke Buitelaar

06-44688704

Ik ben werkzaam in :

Treslonglaan 117

2548 RT

Den Haag

Aafke Buitelaar

De persoon achter Leefstijlcoach AAF is Aafke Buitelaar. Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in koken en lekker eten. Als kind was ik aan de zware kant en vanaf mijn 12de jaar probeerde ik ook allerlei diëten uit. Rond mijn 18de ben ik meer en intensiever gaan sporten en merkte dat mijn gewicht blijvend afnam.
Behalve leefstijlcoach ben ik ook diëtist. In 2014 heb ik de opleiding voor leefstijlcoach gevolgd aan de Academie voor Leefstijl en Gezondheid. Dit is een mooie aanvulling op het diploma Voeding en Diëtetiek, dat ik in 1990 heb behaald. Bij de begeleiding van cliënten in mijn praktijk maak ik gebruik van de gedetailleerde kennis over voeding, bewegen, ontspanning en gedragsverandering.

Voordat ik Leefstijlcoach AAF oprichtte heb ik in verschillende branches gewerkt. De rode draad was dat ik een ingewikkeld verhaal kan vertalen naar een begrijpelijke boodschap. Ik heb gemerkt dat ik het vooral leuk vind om mensen letterlijk en figuurlijk in beweging te brengen. Dat gebruik ik ook in mijn coachingstrajecten, bijv. door een coachinggesprek al wandelend te doen. Hopelijk spreekt jou dit ook aan en zie ik je binnenkort in mijn praktijk. Wil je meer weten over mijn diensten, neem dan vrijblijvend contact met mij op.

janvanherp
Author: janvanherp

envelope-ohomedribbble linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram