Eindhoven

Karin Peels

Thomas a Kempislaan 21, 5643 NR EINDHOVEN

Naam Dietist:

Karin Peels

040-2218757

Ik ben werkzaam in :

Thomas a Kempislaan 21

5643 NR

Eindhoven

Karin Peels

Ik ben Karin Peels, diëtist en eigenaar van deze praktijk. Na ruim 25 jaar voor diverse thuiszorgorganisaties gewerkt te hebben heb ik de keuze gemaakt om te starten met een eigen praktijk.

U kunt bij mij terecht voor zeer uiteenlopende voedingsvragen. Als diëtist vertaal ik uw vragen naar een dieetadvies dat praktisch en toegespitst is op uw situatie. Uiteraard is dit advies ook wetenschappelijk onderbouwd. Samen met u werk ik aan het toepassen van het dieetadvies in het dagelijks leven zodat het dieetadvies resulteert in een positieve leefstijlverandering.

janvanherp
Author: janvanherp

envelope-ohomedribbble linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram