Harderwijk

Samantha Butterman

Boerhaavelaan 92, 3843 AP Harderwijk

Naam Dietist:

Samantha Butterman

06-20052142

Ik ben werkzaam in :

Boerhaavelaan 92

3843 AP

Harderwijk

Samantha Butterman

Sambu Diëtistenpraktijk is in 2015 opgericht met als doel mensen te helpen bij hun problemen en vragen op het gebied van lichaamsgewicht, voeding en leefstijl. De visie van Sambu Diëtistenpraktijk is dat wanneer mensen starten met kleine aanpassingen in hun eetpatroon en leefstijl zij op deze manier grote stappen kunnen zetten naar een gezond lichaam en energieke geest. Ook het eigen lichaamsbeeld en de denkwijze over voeding spelen hierbij een belangrijke rol.

Het zetten van kleine, in plaats van grote, stappen richting doelen kan ervoor zorgen dat iemand op de langere termijn veel verder komt dan na korte tijd opgeven en het doel ervaren als mislukt. Het gevoel van mislukking geeft vaak de doorslag om in oude gewoontes te vervallen, zodat alle gedane moeite en energie voor niks is geweest. De uitdaging is om mensen te begeleiden zodat doelen op een realistische manier bereikt worden, zonder overhaast te werk te gaan zodat de kans op terugval kleiner is.

janvanherp
Author: janvanherp

envelope-ohomedribbble linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram