Heerenveen

Minke Molenaar

Kattebos 146, 8446 DB Heerenveen

Naam Dietist:

Minke Molenaar

0514–854388

Ik ben werkzaam in :

Minke Molenaar

Mijn naam is Minke Molenaar. Sinds september 2011 ben ik eigenaresse van Diëtistenpraktijk De Friese Meren. In juni 2010 ben ik afgestudeerd aan de HBO opleiding Voeding & Diëtetiek aan de Hanzehogeschool te Groningen. Daarna heb ik verschillende bijscholingen gevolgd op het gebied van ander andere diabetes, overgewicht, coeliakie, voedselallergieën, maag/darm problematiek, ondervoeding en gedragsverandering.

Na ervaring op te hebben gedaan als diëtist bij de thuiszorg en in verschillende zelfstandige diëtistenpraktijken, heb ik besloten om mijn eigen ideeën en idealen uit te gaan werken door mijn eigen praktijk te starten. In mijn diëtistenpraktijk heeft het centraal stellen van de cliënt een hoge prioriteit. Ik probeer dan ook altijd, waar mogelijk, rekening te houden met uw wensen en omstandigheden. Coaching is een grote taak van de diëtist. Na het geven van de adviezen, zal ik u dan ook proberen te motiveren en ondersteunen om het advies daadwerkelijk op te volgen.

Spreekuurlocaties: Heerenveen (Gezondheidscentrum Haskerbrug), Koudum, Oudemirdum en Warns.

michelle
Author: michelle

envelope-ohomedribbble linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram