Bemmel

Mirjam Scholten

Flierenhofstraat 41, 6681 BW Bemmel

Naam Dietist:

Mirjam Scholten

06-53114647

Ik ben werkzaam in :

Mirjam Scholten

Voeding en werken met energie zijn mijn passies!

Al op jonge leeftijd was ik met voeding bezig. Op mijn elfde kookte en bakte ik vaak. Mijn keuze voor de HBO studie Voeding en Diëtetiek was daarom een logische keuze. Ook gezondheid en coaching hebben altijd mijn belangstelling gehad. Na mijn studie was er niet direct een baan als diëtist voorhanden. Ik ging daarom als leidinggevende bij het Integraal Kankercentrum en vervolgens bij de radiotherapie werken.

Na een moeilijke periode in mijn leven ben ik ruim 20 jaar geleden op zoek gegaan naar de diepere zin van het leven. Antwoorden vond ik bij Reiki – en andere spirituele -/ natuurgeneeskundige cursussen.

Drie jaar lang heb ik honderden mensen mogen begeleiden met de voeding bij sporten, fitter worden en afslanken bij een sportcentrum.

Mijn opleidingen, vaardigheden, ervaring en passies zet ik in om jou te helpen op jouw pad naar gezondheid en energie. Gezonde voeding en/of energetische behandelingen dragen bij aan jouw welbevinden. Jij bent het waard om goed voor jezelf te zorgen en je daardoor energiek te voelen!

Ik ben Mirjam Scholten, ik ben Diëtist & Meer.

michelle
Author: michelle

envelope-ohomedribbble linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram