Arnhem

Moniek Welling

Bakenbergseweg 72, 6814 MK Arnhem

Naam Dietist:

Moniek Welling

06-23669927

Ik ben werkzaam in :

Moniek Welling

Voeding is voor mij iets waarvan ik iedere dag intens geniet. Als ik mijn zoontjes zie eten ben ik blij dat zij heerlijk kunnen genieten van een lekkere maaltijd of een tussendoortje.

Toch is het kunnen genieten van eten voor lang niet iedereen vanzelfsprekend.

Voor mij is er een periode in mijn leven geweest waarin ik niet lekker in mijn vel zat en ik weet nog erg goed dat het eten toen ook veel minder smaak had. Sinds ik met mijn yoga-opleiding ben gestart ben ik me steeds bewuster van wat ik eet en kan ik er nog meer van genieten. Dit is iets wat ik graag aan anderen wil doorgeven.

Tijdens mijn werk als diëtist heb ik veel cliënten met succes begeleid bij diverse eet- en gewichtsproblemen. Ik heb onder andere gewerkt bij de thuiszorg, bij Human Concern (begeleiding bij eetstoornissen) en de Obesitaskliniek. Steeds meer viel het me op dat het grootste deel van mijn cliënten veel stress ervaart in hun leven. Dit heeft veel invloed op de leefstijl en het voedingspatroon.

Yoga maakt mij bewust van mijn eigen kracht en passie. Mijn passie is het bewuster maken van anderen op het gebied van voeding en leefstijl.

Mijn visie is dat een zo natuurlijk mogelijke voeding het beste is voor het lichaam. Dit is een voeding met zo min mogelijk toevoegingen. Ik werk niet met een specifiek dieet maar ik maak gebruik van mijn voedingskennis en de jarenlange ervaring die ik heb als diëtist. Mijn benadering is holistisch, deze benadering staat voor het verbeteren van de totale gezondheid en welzijn door het wegnemen van de oorzaken achter de klachten.

De gedachte hierachter is dat er tussen lichaam en geest een nauwe wisselwerking bestaat die beide een grote invloed op elkaar hebben.

michelle
Author: michelle

envelope-ohomedribbble linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram