Veghel

Ardie van der Steen

Haviksdonk 21, 5467 CR Veghel

Naam Dietist:

Ardie van der Steen

06-33796547

Ik ben werkzaam in :

Ardie van der Steen

Ik ben Ardie van der Steen, geboren en opgegroeid in Veghel. Al heel jong wist ik dat ik diëtiste wilde worden. In 1981 ben ik in Nijmegen afgestudeerd.
Na de opleiding ben ik gedurende twee jaar als diëtiste werkzaam geweest in de voedingsindustrie. En erna nog enkele jaren bij een saunabedrijf met fitnessgedeelte in Eindhoven. Daar hebben we een start gemaakt met een Modifast-kuurkliniek.

1986 is het jaar dat Jeannette van den Bogaard en ik ons Voedingsadviesbureau hebben opgericht, met 2 vestigingen: een in Veghel en een in Keldonk. Dat is nu al 33 jaar geleden. Van 2003 tot 2014 heb ik tevens een baan als diëtiste bij Pantein thuiszorg gehad. Vanaf die tijd houd ik wekelijks mijn spreekuur in het gebouw van Yogaplaza in Oss en in het Gezondheidscentrum Berghem

Per 1 januari 2020 is Jeannette uit het Voedingsadviesbureau gestapt om te gaan genieten van haar vrije tijd.

Diëtiste is mijn vak en ik vind het nog steeds super!

Zwemmen is mijn sport en dat doe ik al ruim 15 jaar bij Nautilus in Veghel. Het is een heerlijke inspanning en het geeft een ontspannen gevoel achteraf. Mijn conditie blijft op een leuke manier op peil, tenminste als ik twee keer in de week kan gaan. Daarnaast vind je me regelmatig in een sportschool om mijn spierkracht te behouden. Verder ben ik IVN Natuurgids in Veghel, dat geeft me ook veel energie!

Praktijknaam in Veghel is Voedingsadviesbureau Veghel

Website www.vegheldietiste.nl

E mail: [email protected]

Praktijknaam in Oss en Berghem is Diëtist Oss Berghem

Website www.dietistossberghem.nl

E mail: [email protected]

janvanherp
Author: janvanherp

envelope-ohomedribbble