Amsterdam

Annemarie Delnoij

Lutmastraat 45, 1072 JP Amsterdam

Naam Dietist:

Mw. A. Delnoij

06-13379381

Ik ben werkzaam in :

Annemarie Delnoij

Ik ben Annemarie Delnoij, ik ben geboren in 1975. Elke dag ga ik met plezier naar mijn werk. Ik vind diëtist zijn een prachtig beroep omdat ik mensen kan helpen.

Je gaat natuurlijk niet zomaar naar de diëtist. Misschien heb je overgewicht en wil je afvallen of je hebt maag- en darmklachten (zoals PDS) die je leven beheersen. Vaak heb je zelf al van alles geprobeerd maar het heeft je niet de oplossing gebracht die je wilde. Dat herken ik als geen ander!

Ervaringsdeskundige

Mijn interesse voor voeding werd groter toen ik zelf last kreeg van ernstige darmklachten. Klachten die lange tijd aanhielden en die ook sociaal zeer beperkend waren. Lange tijd was ik wanhopig en dacht dat ik hier maar mee moest leren leven. Moedeloos werd ik er van.

Ik kreeg uiteindelijk de diagnose prikkelbare darm  (PDS). Ik heb destijds, door mij intensief te verdiepen in PDS,  gezocht naar een voor mij passende behandeling. Uiteindelijk vond ik het vakgebied dusdanig interessant dat ik voor het beroep diëtist heb gekozen.

Omdat ik als geen ander weet wat het is om PDS te hebben herken ik dan ook veel van wat mijn cliënten zeggen. Dat gecombineerd met het feit dat ik als diëtist een specialist ben op het gebied van voeding – bij ziekte èn gezondheid – kan ik zeer effectieve behandelingen inzetten. Ik weet uit eigen ervaring wat voeding kan doen. Ook heb ik endometriose en ben om diezelfde reden mij meer gaan verdiepen in hormonale klachten bij vrouwen. Het is fijn om door mijn eigen zoektocht en expertise nu andere te kunnen helpen.

Locatie Amsterdam

De praktijk is gevestigd op de Lutmastraat 45 in Amsterdam bij Huisartsenpraktijk Lutmastraat. Wij zijn elke week geopend op:

Dinsdag           17:00 – 20:30
Woensdag       09:00 – 11:00 (telefonisch spreekuur)
Donderdag      17:00 – 20:30
Zaterdag          09:00 – 13:00 (eens per maand)

Locatie Badhoevedorp

De praktijk is gevestigd op de Uiverstraat 62 in Badhoevedorp. Er is ruime en gratis parkeergelegenheid. Wij zijn elke week geopend op:

Woensdag    09:00 – 11:00 (telefonisch spreekuur)
Woensdag    14:00 – 19:00
Donderdag    09:00 – 14:00
Vrijdag           08:00 – 12:30

Thuisbezoeken zijn op indicatie van de huisarts mogelijk.

janvanherp
Author: janvanherp

envelope-ohomedribbble