Munstergeleen

Ans Krekels- Arets

Raadhuisplein 4, 6151 CV Munstergeleen

Naam Dietist:

Ans Krekels- Arets

+49 2456 50780

Ik ben werkzaam in :

Ans Krekels- Arets

Ik ben Ans Krekels, geboren in 1964, getrouwd en moeder van 3 kinderen,2 zonen en 1 dochter. Ik heb in 1987 mijn opleiding Voeding en Diëtetiek (Heerlen) afgerond en diverse jaren gewerkt als diëtiste ter vervanging van collega’s. In 2009 heb ik de herintredersopleiding gevolgd in Nijmegen.

Na de stage ben ik in 2010 gestart met mijn eigen praktijk. Ik heb diverse bijscholingen en trainingen gevolgd op het gebied van voeding, ziekten en gedragsverandering (Motivational Interviewing en Cognitieve Gedragstherapie).

Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten (NVD), lid van de Diëtisten Coöperatie

janvanherp
Author: janvanherp

envelope-ohomedribbble linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram