Utrecht

Anita Hellemons

Kastordreef 1, 3561 EJ Utrecht

Naam Dietist:

AnitaHellemons

068-016-8471

Ik ben werkzaam in :

Anita Hellemons

Voeding, leefstijl en een medische omgeving interesseren mij. Vandaar mijn keuze voor het diëtistenvak.

Het is in onze maatschappij niet gemakkelijk gezonde keuzes te maken. Goede voeding is belangrijk voor je lichaam, ook om je vitaal en energiek te voelen. Door gezonder en minder te eten, regelmatig te bewegen en op tijd rust te nemen zal jouw kwaliteit van leven verbeteren.

Graag help ik je met een persoonlijk advies op maat. Samen kijken naar wat jouw doelen zijn en hoe ze voor jou haalbaar zijn. Vanuit mijn persoonlijkheid en eerdere onderzoekservaring werk ik graag evidence based. Ik kan helpen op het gebied van voeding in relatie tot ziekte en leefstijl, bij zowel kinderen als volwassenen. Je kunt bij mij terecht met overgewicht, ondergewicht, diabetes mellitus, COPD, hoge bloeddruk en een te hoog cholesterol. Ook kan ik helpen met maag- darmklachten, een voedselallergie of -overgevoeligheid. Ook als je je huidige voedingspatroon wilt verbeteren of stabiliseren,  als je kind juist weinig of niets lust, kan ik helpen. Samen zorgen we ervoor dat je weet welke producten goed bij je passen.

Ik kijk ernaar uit je in mijn praktijk te ontvangen.

Je kunt mij bereiken op: 06-80168471 of via [email protected]

Spreekuurlocatie spreekuurtijden
Gezondheidscentrum Kastordreef, Kastordreef 1, 3561 EJ, Utrecht iedere dinsdag en vrijdag
Gezondheidscentrum Batau-Wijkersloot, Richterslaan 52-54, 3431 AK, Nieuwegein iedere donderdag
janvanherp
Author: janvanherp

envelope-ohomedribbble linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram