Gemert

Netty van Kaathoven

Slenk 77, 5421DT Gemert

Naam Dietist:

Netty van Kaathoven

06-20525163

Ik ben werkzaam in :

Netty van Kaathoven

Mijn naam is Netty van Kaathoven. Ik ben een expert op het gebied van voeding, gezondheid en coaching. Ik heb een HBO-Diploma in Diëtetiek, volgde een driejarige opleiding in Eclectische Psychologie (NLP -Health Coach, trainer in Mindful eten en recent de opleiding tot ACT-therapeut.  Tevens ben ik leefstijlcoach.

Al ruim 30 jaar run ik als diëtist & coach praktijken op verschillende locaties in het land. Momenteel zijn de praktijken gevestigd op twee locaties in Helmond en een in Gemert. Sinds dit jaar bieden we ook online begeleiding via videogesprekken zodat u nog efficiënter geholpen kan worden en geheel online updates en informatie toegestuurd krijgt aan de hand van een op maat gemaakt programma.

​Tevens ben ik ook bekend als auteur van diverse boeken over voeding. De meest recente uitgave is het DCN-Voedingsdagboek die al meer dan 120.000 keer is verkocht.

Ieder persoon is uniek en elk lichaam vraagt om een eigen voedingspatroon om in optimale staat te blijven. Daarom werk ik niet met een speciaal dieet, maar krijg je een compleet eigen schema, aangepast aan je eigen wensen en behoeften.
Het uiteindelijke doel is om dit schema om te zetten in een patroon dat je eigen wordt zonder dat het voelt als een plicht of opgave. Bovendien is er niks mis met af en toe eens een lekker stuk taart of pizza. De kunst is om dit met meer bewustzijn en met mate te kunnen doen. En daar kan ik jou bij helpen!

janvanherp
Author: janvanherp

envelope-ohomedribbble linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram