Dordrecht

Anne-Marleen Vliegenthart

Stationsplein 17, 3311 JV Dordrecht

Naam Dietist:

Anne-Marleen Vliegenthart

06-86076749

Ik ben werkzaam in :

Anne-Marleen Vliegenthart

Mijn naam is Anne-Marleen Vliegenthart, (sport)diëtist. Ik ben in 2011 afgestudeerd en sindsdien doe ik dit werk met veel plezier.

Direct na mijn afstuderen ben ik gestart met DVA Drechtsteden. In eerste instantie heb ik mijn eigen praktijk gecombineerd met een vaste baan in het ziekenhuis. Omdat ik na verloop van tijd merkte dat mijn passie steeds meer kwam te liggen bij mijn eigen praktijk, heb ik ervoor gekozen om na bijna zeven jaar te stoppen in het ziekenhuis. Hierdoor kan ik me nu volledig focussen op DVA Drechtsteden.

Vanuit mijn praktijk adviseer ik naast sporters met name cliënten met overgewicht, Diabetes Mellutis, hart- en vaatziekten, ondergewicht, ondervoeding, oncologie, maag- darmproblemen etc.

Het fijne aan het werken als zelfstandige diëtist is dat ik de tijd heb om patiënten te begeleiden. Mijn streven is om met persoonlijke en praktische adviezen de doelen van mijn cliënten haalbaar te maken.

Praktijkruimtes

Fysiotherapie Stationsplein
Stationsplein 17
3311 JV Dordrecht

Huisartsenpraktijk Wildeboer en Viljac
Steegoversloot 18
3311 PP Dordrecht

janvanherp
Author: janvanherp

envelope-ohomedribbble linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram