Zwaagdijk

Ingrid Wiering-Vriend

Zwaagdijk 264, 1682 NR Zwaagdijk

Naam Dietist:

Ingrid Wiering-Vriend

022-9262848

Ik ben werkzaam in :

Ingrid Wiering-Vriend

Diëtistenpraktijk Ingrid Wiering-Vriend heb ik meer dan 30 jaar geleden opgezet, na het afronden van mijn studie Voeding en Diëtetiek.
Als diëtist bied ik hulp en advies op het gebied van voeding en gezondheid. Graag help ik u bij het verbeteren van uw leefstijl. U zult zich er ook fitter door gaan voelen. 
Ik begeleid zowel kinderen als volwassenen. Speciaal de kinderen zijn van harte welkom. Indien nodig kunnen zij bij Kinderpraktijk Paramee medebegeleid worden door andere disciplines bijv. de kinderpsycholoog of de kinderfysiotherapeut. Bij Paramee is ook de  "Kids Fit":  kinderen met overgewicht die in een groep sporten/afvallen en daardoor fitter worden.
Het advies en de begeleiding is maatwerk en wordt aan uw situatie aangepast. Ik geef beweegtips, kijk naar gedrag t.a.v. uw voeding, de invloed van uw gezinssamenstelling en werkzaamheden op uw eetpatroon en bied passend advies.

janvanherp
Author: janvanherp

envelope-ohomedribbble linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram