Oosterwolde

Carin Pranger

Brink 1-100 - 8431 LD Oosterwolde

Naam Dietist:

Carin Pranger

06-23535922

Ik ben werkzaam in :

Carin Pranger

Zoekt u een diëtist in Friesland, omgeving Ooststellingwerf of Weststellingwerf? Dan is diëtistenpraktijk Pranger wellicht de beste keus. Diëtistenpraktijk Pranger is een kleine, zelfstandige praktijk in het zuiden van Friesland waar enthousiasme, persoonlijke aandacht, professionaliteit en kwaliteit hoog in het vaandel staat. U kunt bij de praktijk terecht voor dieetadvisering voor onder meer: overgewicht, ondergewicht, diabetes mellitus, hart- en vaatziekten, verhoogd cholesterol of darm- en longklachten. We zijn er voor alle leeftijden en op indicatie van de arts is er consult aan huis mogelijk.

Voor algemene voedingsadviezen bent u ook bij ons aan het juiste adres. Een ieder is uniek en wordt met respect behandeld en op maat begeleid.  Het is voor ons een uitdaging om het voor u zo aangenaam en gemakkelijk mogelijk te maken zodat u tijd en energie over houdt of weer krijgt voor andere dingen.

Carin Pranger is tevens DVG dietist waarbij zij aangesloten is bij de Vereniging van Dietisten met specifieke deskundigheid in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking.

Diëtistenpraktijk Pranger heeft locaties van maandag tot en met vrijdag in Oldeberkoop,  Wolvega, Appelscha en Oosterwolde. Ook huisbezoeken mogelijk in Noordwolde en omgeving (en in geheel  Oost- en Weststellingwerf).

Huisbezoeken: Voor alle locaties geldt dat huisbezoek over het algemeen op verzoek van een arts of specialist plaatsvinden.

Avondspreekuur: Op de locatie in Wolvega is het mogelijk afspraken te plannen op de donderdagavond.

Oldeberkoop
Huisartsenpraktijk Oldeberkoop
Wolvegasterweg 15 - 8421 PB Wolvega


Wolvega
FysioSport en Fysiotherapie Wolvega
Industrieweg 15 e - 8471 AD Wolvega


Appelscha
Huisartsenpraktijk Appelscha
Alle Wytzesweg 23 - 8426 CS Appelscha

Flapper Fitness
van Emstweg 8 - 8426 BV Appelscha

Oosterwolde
Gezondheidscentrum Oosterwolde
Brink 1-100 - 8431 LD Oosterwolde

Incidenteel op donderdagmiddag route 33
Op vrijdag bij de huisartsenpraktijk  in het gezondheidscentrum, huisartsen van der Wal en Vernimmen

janvanherp
Author: janvanherp

envelope-ohomedribbble linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram