Deest

Bianca van den Heuvel

Grotestraat 10C, 6653 BL Deest

Naam Dietist:

Bianca van. den Heuvel

06-28757207

Ik ben werkzaam in :

Grotestraat 10C

6653 BL

Deest

Bianca van den Heuvel

Ik ben Bianca van den Heuvel . Ik help graag mensen om hun gezondheid te verbeteren. .
Ben je op zoek naar begeleiding voor een gezonde leefstijl, wil je voedingsadvies en/of eventueel aanvullend onderzoek naar ontlasting en/of intoleranties?  Dat kan bij ons allemaal.

Naast mijn HBO-opleiding tot diëtist heb ik me gespecialiseerd tot orthomoleculair diëtist en PNI-therapeut. Deze specialisatie maakt dat ik naast het aanpakken van de oorzaak van de klacht naar de werking van het totale lichaam kijk en niet alleen het ziektebeeld behandel.

Voor mij is er een duidelijke samenhang tussen lichaam en geest. Qua lichamelijke gezondheid ligt de basis bij goedwerkende darmen en spijsvertering. Daarom heb ik me gespecialiseerd in darmklachten met een opleiding tot darmtherapeut.

Wat hebben ik jou te bieden?
Door deze specialisaties heb ik meer te bieden aan jou als cliënt. Ik begrijp hoe het lichaam werkt, leg verbanden en weet wat je er met voeding aan kunt doen. In mijn werk vind ik het contact met mensen erg fijn en neem ik graag de tijd voor mijn cliënten. Ik doen mijn werk met veel passie en wil je graag helpen.

janvanherp
Author: janvanherp

envelope-ohomedribbble linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram