Bunnik

Cleo van Raalte

Langstraat 21c, 3981ET Bunnik

Cleo van Raalte

Ik ben in 1965 in Hilversum geboren en haalde mijn diploma Diëtetiek in 1991 aan de Hogeschool in Amsterdam.??Als diëtist ben ik begonnen voor een groot cateringbedrijf: voor verschillende bedrijfskantines gaf ik voorlichting aan personeel over een gezonder voedingsaanbod (lekkere salades in plaats van kroketten, om een sprekend voorbeeld te noemen).??Ook heb ik voorlichting gegeven aan mensen met overgewicht en hart- en vaatziekten. Tevens heb ik een paar jaar gewerkt als kookdocent bij het Kooktheater in Houten.
In de loop van de tijd heb ik gemerkt dat mijn interesse bij het begeleiden van mensen met eetproblemen ligt. Om deze reden ben ik bijscholingen gaan volgen op het gebied van eetstoornissen.

Praktijkadressen:

Bunnik: Langstraat 21 c

Odijk: Rijneiland 5

Werkhoven: Brink 4

janvanherp
Author: janvanherp

envelope-ohomedribbble linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram