Eck en Wiel

Corine Helfrich

Adam van Delenstraat 8, 4024 JB Eck en Wiel

Naam Dietist:

Corine Helfrich- Smallegange

06-23157618

Ik ben werkzaam in :

Adam van Delenstraat 8

4024 JB

Eck en Wiel

Corine Helfrich

Mijn naam is Corine Helfrich. De opleiding tot diëtist deed ik in de jaren 80 in Den Haag. Sinds 2005 ben ik vrijgevestigd diëtist. Van 2005 tot 2013 had ik een praktijk die gevestigd was in het Multiple Sclerose Centrum in Nijmegen. In 2006 heb ik me ook gevestigd in Eck en Wiel bij fysiotherapiepraktijk Huib van Andel. Begin 2014 is daar samen met de fysiotherapiepraktijk de locatie in Maurik bijgekomen. Sinds de zomer van 2015 werk ik ook een aantal dagen per week bij de SIZA zorggroep in Arnhem.

U kunt bij mij terecht voor al uw vragen op voedings- en dieetgebied. Door mijn jaren in het MS Centrum Nijmegen heb ik een uitgebreide ervaring met mensen met MS. Sinds dit jaar ben ik ook aangesloten bij MS Zorg Nederland. Behalve MS hebben ook maagdarmklachten zoals IBD (ziekte van Crohn en Colitis Ulcerosa) en PDS (prikkelbaar darmsyndroom ) mijn belangstelling. Binnen SIZA houd ik me bezig met mensen met een verstandelijke beperking, NAH (niet aangeboren hersenletsel) en ernstige lichamelijke beperkingen.

In mijn praktijk help ik graag mensen om hun voedingspatroon te veranderen om er zo voor te zorgen dat hun klachten verminderen. Daarbij is het belangrijk dat we komen tot een voedingspatroon wat past bij iemands persoonlijke omstandigheden, werk, gezin, financiën, vrijetijdsbesteding etc.

Je voedingspatroon veranderen is over het algemeen voor de lange termijn dus is het belangrijk dat het goed vol te houden is.

janvanherp
Author: janvanherp

envelope-ohomedribbble