Uithoorn

Cynthia Kenswil

Marijnenlaan 54, 1421 NH Uithoorn

Naam Dietist:

Cynthia Kenswil

036-5305328

Ik ben werkzaam in :

Cynthia Kenswil

Sinds 1997 ben ik mijn afgestudeerd als diëtist. In 2006 ben ik met mijn eigen praktijk begonnen. Het begeleiden en motiveren van mensen bij het behalen van een gezondere leefstijl en daarbij gezondheidswinst is het mooie van dit vak. Samen met u worden de te behalen doelen vastgesteld en daarbij het dieetadvies. Hierbij wordt er zoveel als mogeijk rekening gehouden met uw omstandigheden en wensen. Mijn diverse werkgebieden maken dat ik met verschillende culturen in aanraking kom en mijn expertise op dit gebied heb kunnen uitbouwen.

Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten (NVD), Dietisten Coöperatie Nederland (DCN) en sta ingeschreven in het kwaliteitsregister voor paramedici,

janvanherp
Author: janvanherp

envelope-ohomedribbble linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram