Oldenzaal

Caroline Holsbeek

Steenstraat 29a, 7571 BH Oldenzaal

Naam Dietist:

Caroline Holsbeek

06-53728161

Ik ben werkzaam in :

Caroline Holsbeek

Caroline Holsbeek (diëtist) is in 1988 afgestudeerd aan de Hogeschool (HBO) Voeding en Diëtetiek in Nijmegen. Ze heeft haar stages volbracht in Ochsner Hospital, New Orleans (USA) en College for Human nutrition en dietetics, Glasgow (UK).

Na deze studie is ze met een eigen praktijk gestart en heeft ze als freelancer gewerkt voor o.a. ROC Twente (Gezondheidszorg), de Leidse Onderwijs Instelling (LOI), farmaceutische groothandel (Brocacef) en de GGD in Almelo.

Vanaf 1998 ontwikkelt en geeft ze bijscholingen voor apothekersassistenten.

Ze is bij de oprichting van (de landelijke) Netwerk Orthomoleculair Diëtisten betrokken geweest en is tot 2012 bestuurslid geweest. Ze is lid van de adviesraad van ROSET-Twente geweest die op 31 december 2013 is opgeheven. Sinds 2015 is ze bestuurslid (penningmeester) van de vereniging Diëtist in Twente.

In maart 2018 heeft ze samen met haar zakenpartner Irma de Bont het bedrijf attentionplease.bv.

Haar interesse gaat verder dan alleen voeding

Ze heeft zich verdiept in de "psychologie" van de voeding en de mens. Belangrijke thema's voor haar zijn de invloed en werking van voedingsstoffen op het fysieke lichaam en hoe voeding en psyche elkaar kunnen beïnvloeden. Voor haar betekent voeding niet alleen eten maar ook het voeden van de gedachten.

janvanherp
Author: janvanherp

envelope-ohomedribbble linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram