Amsterdam

Celeste Blankenzee

De Wittenkade 59, 1052 AD Amsterdam

Naam Dietist:

Celeste Blankenzee

06 18530291

Ik ben werkzaam in :

Celeste Blankenzee

Bewust worden van wat je eet, maar ook wat je eigenlijk dagelijks nodig hebt zijn voor mij belangrijke uitgangspunten in de begeleiding. Vooral als u met een chronische ziekte leeft.

Ik ben sinds 1986 werkzaam als dietist/voedingskundige in Amsterdam. In de loop van de jaren heb ik veel ervaring op mogen doen met verschillende bevolkingsgroepen en culturen, mede doordat ik een tijdje in het buitenland heb gewerkt. Gaandeweg is mijn interesse en ervaring steeds meer komen te liggen bij het begeleiden van mensen met een chronische aandoening zoals diabetes, chronische darmklachten zoals het prikkelbare darmsyndroom, chronische nierschade en nierstenen, hart en vaatziekten en overgewicht. Daarnaast ben ik mij verder gaan verdiepen in voedingssupplementen. Multivitaminen -en mineralen, probiotica, omega-3 vetzuren en andere supplementen kunnen een waardevolle aanvulling op de basisvoeding zijn. Zeker wanneer die basisvoeding door een chronische ziekte ontoereikend kan worden.

janvanherp
Author: janvanherp

envelope-ohomedribbble linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram