Heesch

Caroline van de Wetering

Cereslaan 2n, 5384 VT Heesch

Naam Dietist:

Caroline van de Wetering

0412-850422

Ik ben werkzaam in :

Caroline van de Wetering

Ik ben Caroline van de Wetering en sinds 1986 werkzaam als diëtist. In deze jaren heb ik op verschillende plaatsen gewerkt en ervaring opgedaan. Aanvankelijk begonnen binnen een psychiatrisch ziekenhuis, daarna werd dit gecombineerd met werk in de ouderen zorg.

Sinds 2007 heb ik een eigen voedings- en dieetadviesbureau in Heesch, gemeente Bernheze waar ik met veel plezier werk.

Ik vind het belangrijk om mensen die om diverse redenen (medische redenen, zoals b.v. diabetes, darmproblemen, maar ook op eigen initiatief) voedings- en/of dieetadvies willen op een goede, op basis van de meest recente, wetenschappelijke richtlijnen en praktische manier te ondersteunen, te behandelen en te begeleiden in het ontwikkelen van een nieuw voedingspatroon.

Door een goed evenwicht te vinden in bovenstaande uitgangspunten krijg je een optimaal resultaat: het nieuwe voedingspatroon moet een gewoonte worden waarvan je dagelijks de voordelen ondervindt.

janvanherp
Author: janvanherp

envelope-ohomedribbble