Zoetermeer

Dirry Gemmink

Bijdorplaan 413, 2713SZ Zoetermeer

Naam Dietist:

Dirry Gemmink

079-3521014

Ik ben werkzaam in :

Dirry Gemmink

Mijn naam is Dirry Gemmink. Geboren en getogen in de Achterhoek, maar sinds 1989  woonachtig  in Zoetermeer.

Toen in 1977  de directeur van de Dietetiek opleiding te  Nijmegen  zijn speech begon met de  woorden   “Dames, als jullie over 4 jaar klaar zijn met deze prachtige opleiding zal er waarschijnlijk geen werk voor jullie  zijn”   heb ik mij voorgenomen ” Als dat inderdaad het geval is,  ga ik er zelf wel voor zorgen”. En zo geschiede!

Naast  reisleidster  bij de Diabetes Vereniging Nederland,  gekookt te hebben voor  zeilkampen, voorlichtster   de Nederlandse Hartstichting, scholingen geven voor Voedingscentrum,  heb ik  altijd een eigen diëtistenpraktijk gerund. Sinds 2006 onder de naam Diëtheek Zoetermeer met inmiddels tien verschillende spreekuurlocaties. Sinds 2017 is daar Dietheek Lansingerland bijgekomen.  Na ruim 30 jaar is  diëtist-zijn nog steeds mijn passie en zie ik dagelijks nieuwe kansen en uitdagingen.

Ik probeer twee keer per week naar de  sportschool te gaan en doe dan graag  “spinning”.   In mijn vrije tijd ga ik graag fietsen en  wandelen. Naast regelmatig een stedentrip, zijn mijn favoriete vakantielanden Italië en Turkije.

janvanherp
Author: janvanherp

envelope-ohomedribbble