Streefkerk

Marianne Pruim- Steendijk

Bergstoep 37, 2959 AB Streefkerk.

Naam Dietist:

Marianne Pruim- Steendijk

0184-663997

Ik ben werkzaam in :

Marianne Pruim- Steendijk

U kunt bij mij terecht voor een deskundig dieet- en/of voedingsadvies, waarbij ik persoonlijke aandacht erg belangrijk vind. Ik probeer de begeleiding af te stemmen op uw leefsituatie om zo tot een passend advies te komen. Vervolgens blijf ik u motiveren en coachen om de veranderingen  binnen uw leefstijl en eetgewoonten ook op de lange termijn vol te houden!

U heeft bij mij ook de mogelijkheid om af te vallen via het EQ3 programma: een dieetplan met (gedeeltelijk) maaltijdvervangers. De EQ3 maaltijden zijn alleen verkrijgbaar via een erkende diëtist.

janvanherp
Author: janvanherp

envelope-ohomedribbble linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram