Barneveld

Mw. D. Willemsen-van den Brink

Naam Dietist:

Mw. D. Willemsen-van den Brink

065-200-3413

Ik ben werkzaam in :

Nederwoudseweg

3772 TD

Barneveld

Mw. D. Willemsen-van den Brink

De diëtist is een specialist op het gebied van voeding bij gezondheid en ziekte. Ook is de diëtist een coach die u kan helpen bij het omgaan met (sport) voeding en het volgen van een dieet. Bij ziekte waarbij aangepaste voeding ( bijv. drink- of sondevoeding) nodig is, kan de diëtist u deskundig begeleiden en adviseren. We kennen de dagelijkse realiteit en weten hoe moeilijk het soms is om op een goede manier met voeding of dieet om te gaan. We helpen u om uw dieet of voeding goed in te passen in uw dagelijks leven. De nieuwe voedingsgewoonten moeten een manier van leven worden  waar u zich plezierig bij voelt.

Bij de eerste afspraak gaan we samen met u na wat de vraag of het probleem is. Hierbij wordt eventueel ook de informatie van uw huisarts betrokken. Daarna worden zaken zoals eetgedrag, de inkoop en de tijd voor koken, de organisatie rondom het eten, de valkuilen en de balans tussen eten en bewegen bekeken. Als dit op een rijtje staat bespreken we samen de beste behandelmethode en krijgt u een persoonlijk advies mee waarbij rekening gehouden wordt met de eigen wensen. Zo'n eerste afspraak duurt ongeveer een uur. Tijdens de vervolg afspraken wordt gekeken hoe u omgaat met uw voeding en dieet en bespreken we de problemen die zich voordoen.

envelope-ohomedribbble linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram