Amsterdam

Diet Training & Health Mw. Dafna Tsadok-Hai

Amstel 62, 1017 AC Amsterdam

Naam Dietist:

Dafna Tsadok-Hai

064-220-5850

Ik ben werkzaam in :

Amstel 62 ((2 deuren links van De Kleine Komedie))

1017 AC

Amsterdam

Diet Training & Health Mw. Dafna Tsadok-Hai

Over mij en mijn missie

Mijn naam is Dafna Tsadok-Hai en in 2010 ben ik DTH – Diet Training & Health gestart.

Mijn doel is om mensen, met stuk voor stuk een eigen leefsituatie en levensstijl, te ondersteunen, te adviseren en te begeleiden op het gebied van voeding en ze op die manier te helpen met het realiseren van hun doelen.

Voeding en sport
Van jongs of aan ben ik zelf een fanatieke sporter geweest. Mijn leven bestond uit school, werk en sport. Daardoor vroeg ik veel van mijn lichaam en geest en zo ontdekte ik dat goede voeding daarbij onmisbaar is. Want zonder goede voeding zullen topprestaties, op welk gebied dan ook, uitblijven.

Studie
Naar aanleiding van mijn interesse voor sport ben ik gaan studeren aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding. Ik wilde graag mijn steentje bijdragen aan de lichaamsbeweging van andere mensen en hoopte ze daardoor te kunnen laten voelen wat voor geweldig effect lichamelijke activiteit heeft.

Uit eigen ervaring wist ik dat voeding daarbij ook ontzettend belangrijk was. Daarom ben ik, na afronding van de Academie voor Lichamelijke Opvoeding, Voeding en Diëtetiek gaan studeren.

Specialisatie
Tijdens mijn studie voeding & diëtetiek heb ik me paramedisch gespecialiseerd om zo het maximale aan medische kennis uit de opleiding te kunnen halen en de beschermde titel diëtist te mogen dragen. Verder heb ik daaraan de richting ‘Voeding bij sport’ toegevoegd. Aan de Hogeschool van Arnhem/Nijmegen breidde ik mijn kennis nog verder uit door de SCAS-gecertificeerde specialisatie ‘Sportdiëtetiek’ te volgen. In de daaropvolgende jaren heb ik me onder andere bijgeschoold in ‘Voeding & diabetes’, ‘Voeding en maag-/darmklachten’ (IBS/PDS) en heb ik het projectaandeel voedingsadvisering opgezet voor ProudMom, waarbij moeders in het jaar na de bevalling worden bijgestaan door mijn team van diëtisten.

Mijn doel
Tijdens het studeren ging er een wereld voor mij open, alle spreekwoordelijke puzzelstukjes vielen op hun plaats. Dit was wat ik voor mensen wilde doen: begeleiding bieden op het gebied van voeding en mensen helpen een optimale gezondheid te bereiken en te behouden. Topsporter of recreatieve sporter, student, kantoormedewerker of fotomodel, kind, tiener, huisman/-vrouw of wie dan ook. Want een goede gezondheid, energie, een goed gevoel, een topprestatie valt of staat met voeding, wat voor persoon je ook bent.

envelope-ohomedribbble linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram