Breda

Elle Steinmeijer

Graaf Hendrik III plein 132 A7, 4819 CL Breda

Naam Dietist:

Mw. E.J.W.E. Steinmeijer

06-43425690

Ik ben werkzaam in :

Graaf Hendrik III plein 132 A7

4819 CL

Breda

Elle Steinmeijer

Ellen is diëtist, sportdiëtist en mede-eigenaar van ABCdiëtistennetwerk. In haar werk staat coachen, genieten van eten en kwaliteit van leven centraal. Dit betekent maatwerk en nauwe samenwerking met andere zorgverleners én met jou als cliënt.

Loopbaan

Na de opleiding Voeding en Diëtetiek aan de HAN startte Ellen in 1987 haar eigen praktijk. Ondertussen bleef ze zich ontwikkelen met een groot aantal post-hbo-opleidingen zoals maag-darmklachten, fodmap, SIBO, sportdiëtetiek, overgewicht, hormoon klachten, diabetes mellitus, ondervoeding en voeding bij kanker. Als coach heeft zij ook de nodige opleidingen gevolgd zoals cognitieve gedragsverandering, NLP, emotie-eten en ACT.

Ellen is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Diëtisten (NVD), de Diëtisten Coöperatie Nederland (DCN), de Vereniging Sportdiëtetiek Nederland (VSN), lid van KDOO en ingeschreven in het kwaliteitsregister.

Over Ellen

Optimistisch, empatisch, ondernemend, gedreven en besluitvaardig. Naast haar werk geniet Ellen van koken en lekker eten met familie en vrienden.

"Een gebalanceerd dieet is een snoepje in beide handen." 

janvanherp
Author: janvanherp

envelope-ohomedribbble linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram