Boskoop

Gerry Driesen

Biezen 39, 2771 CR Boskoop

Naam Dietist:

Gerry Driesen

06-28826165

Ik ben werkzaam in :

Gerry Driesen

Mijn naam is Gerry Driesen. In 2008 maakte ik de overstap van een baan als medisch analiste in een ziekenhuis naar de opleiding Voeding & Diëtetiek. In juli 2012 ben ik afgestudeerd aan de Haagse Hogeschool en sindsdien ben ik als freelance diëtiste werkzaam op verschillende locaties in Zwijndrecht en Dordrecht.
Met veel plezier run ik mijn dietistenpraktijk aan de Biezen 39 te Boskoop.
Per 01 jan. 2016 komt daar een tweede locatie bij op de Jagerweg 260 te Dordrecht in de wijk Sterrenburg.
Daarnaast geef ik voedingsvoorlichting aan zwangere vrouwen voor de organisatie Care for You 2.

Vaak denken mensen dat een diëtist iemand is die lijstjes voorschrijft met voedingsmiddelen die je niet meer mag eten. Dat is juist niet het geval. Samen met  jou stellen we een haalbaar en realistisch voedingsplan op. Daarbij vind ik het belangrijk dat de dagelijkse voeding zoveel mogelijk gebaseerd is op natuurlijke voedingsmiddelen. Dit heeft de beste kans van slagen op de langere termijn. Veranderingen in je eet- en leefstijl is een proces wat tijd vraagt en wat van binnenuit moet komen. Ik wil je hierin graag begeleiden.

janvanherp
Author: janvanherp

envelope-ohomedribbble linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram